Studenten regelen het gebruik van wasmachines nu zelf met AanUit.net

Is er geen betere oplossing voor de bestaande betaalsystemen van wasmachines en drogers in studentenflats? Dit was de vraag die Eric van Loenen van Strijbosch Grootkeukentechniek BV zich stelde. “Geen geklaag meer over gedoe met muntjes en betaalpasjes die altijd kwijtraken.”

In de studentenflats waar wij wasmachines en drogers leveren voor gezamenlijk gebruik, betalen studenten voor het gebruik van de machines. Voorheen was dit omslachtig geregeld. Je moest een overeenkomst tekenen, betaalpasje ophalen, registeren en zorgen dat er iedere keer genoeg geld op het betaalpasje staat. Daarnaast waren betaalpasjes regelmatig zoek.

In een wereld waar het nu voor studenten heel normaal is om in het dagelijks leven alles contactloos te betalen of betalingen via de smartphone gaan, wisten we dat we met iets beters moesten komen. We lopen ook op de maan, dus er moet echt wel een efficiënte betaalmanier mogelijk zijn.

Betalen met een app

Via via kwam ik in contact met AanUit.net van Involtum en ontdekte ik hoe het anders kon. Namelijk een betaaloplossing via een app. Onze apparaten zijn aangesloten op AanUit.net van Involtum en studenten downloaden de app op de smartphone. Via deze app schakelen zij eenvoudig de desbetreffende wasmachines en drogers aan en uit. Maandelijks krijgen de gebruikers automatisch een gespecificeerde factuur. Dit is zo makkelijk! Je hoeft zelfs niemand van de organisatie gesproken te hebben, maar gewoon een app downloaden en je kunt wassen.

AanUit.net is meer dan een betaalsysteem

Ons betaalsysteem is nu niet alleen goed geregeld, maar we kregen er ook nog meer voordelen bij die het gemak van de mens dienen. Zo communiceert de app met de gebruikers wanneer de wasmachine klaar is en is te zien waar een wasmachine vrij is. Tevens is het verbruik en de betalingen inzichtelijk. Voor ons is dit een systeem dat je werk uit handen neemt, veel mogelijkheden biedt voor een interessante prijs én het is een voordelige oplossing voor onze studenten. Zij zijn enthousiast en daar gaat het uiteindelijk om.

Wil je net als Eric van Loenen een praktische en makkelijke oplossing? Neem eens een kijkje op www.aanuit.net of informeer naar jouw specifieke mogelijkheden door te bellen met AanUit.net van Involtum +31 85 2012781. Benieuwd wat Strijbosch voor jou kan betekenen? Bel met Eric van Loenen op nummer +31 412 617702.

Eric van Loenen is accountmanager bij Strijbosch Grootkeukentechniek BV. Strijbosch richt zich op de zakelijke gebruikers van grootkeukenapparatuur onder andere voor COA, Justitie, Defensie, zorginstellingen, kinderdagverblijven en studentenflats. De combinatie van de AanUiT.net-app en machines van Strijbosch zie je in Leeuwarden, Venlo, Eindhoven en binnenkort in Den Haag, Rotterdam en Amsterdam. De inzet van deze combinatie is onder andere geschikt voor studentenflats, zorginstellingen met kortverblijf, jeugdherbergen en huisvesting-organisaties. 

De implementatie van AanUit.net is heel geschikt voor jachthavens en voor camperplaatsen.

Passwort vergessen?

Dein Passwort muss mindestens 8 Zeichen lang sein.

Bitte gib die E-Mail-Adresse ein, mit der du dich registriert hast und wähle ein neues Passwort, das mindestens 8 Zeichen lang ist.