Nieuwsbrief

Zorgeloos de vakantie door met de nieuwe app van Aanuit.net.

Aanuit.net heeft vorig jaar het aantal locaties sterk uitgebreid. U kunt nu bijna 1.000 Aanuit.net-punten gebruiken op meer dan 20 locaties. We zijn gegroeid met 2.500 nieuwe gebruikers.

Dit resultaat hebben wij mede dankzij uw feedback bereikt. Aanuit.net hecht veel waarde aan uw wensen. In de nieuwe app ziet u de verbeteringen terug die wij hebben gerealiseerd op basis van uw suggesties. In deze nieuwsbrief vertellen wij u er alles over. En natuurlijk blijven wij de app continu verder verbeteren.

Vergeet u de nieuwe app niet te downloaden? Verderop in deze nieuwsbrief leest u hoe u dit het best kunt doen.

De nieuwste verbeteringen op basis van uw suggesties U gaf aan de QR-code onduidelijk te vinden. Daar stoppen we mee. Vanaf nu zijn alle punten voorzien van een Aanuit.net logo met een daarbij behorend nummer Het informatiebord is in een ander jasje gestoken. Wij hebben het bord opnieuw ontworpen. Veel overzichtelijker voor u! Compleet nieuw is de smartphone app. De app is een stuk gebruiksvriendelijker geworden. Zo hebben we het aan- en uitzetten door middel van drukknoppen geïntroduceerd. De app is geschikt voor Google Android en Apple iOS

Aanuit.net op steeds meer locaties beschikbaar! De mijnaanuit.net website hebben we ook meteen een update gegeven. Zo heeft u altijd u meest actuele gegevens paraat of kunt u uw factuur inzien Het registratieproces is sterk vereenvoudigd Wij kunnen u met trots melden dat wij een geheel nieuwe 24/7 helpdesk hebben ingericht. Dag en nacht staan wij voor u klaar. Zo bent u altijd verzekerd van onze hulp. Met een druk op de knop is het nu ook mogelijk om wasmachines en drogers aan te zetten Gedurende het seizoen vervangen wij op alle locaties het informatiebord en de QR-code. Download de nieuwe app!

U kunt de nieuwe app downloaden door op uw smartphone of tablet naar uw appstore te gaan en te zoeken op 'aanuit.net'. Wij blijven continu onze dienstverlening verbeteren. Uw suggesties stellen wij dus zeer op prijs! Volg ons op Twitter of Facebook of geef ze door via: info@involtum.com.

Passwort vergessen?

Dein Passwort muss mindestens 8 Zeichen lang sein.

Bitte gib die E-Mail-Adresse ein, mit der du dich registriert hast und wähle ein neues Passwort, das mindestens 8 Zeichen lang ist.