Elektrische rondvaartboot

E-Harbour in gebruik genomen door eerste rondvaartboot
Vrijdag 11 augustus heeft de eerste rondvaartboot middels AanUit.net succesvol gebruik gemaakt van de stroomvoorziening in de E-Harbour.
E-Harbour is de ligplaats voor passagiersvaartuigen en is sinds vorige week geopend. De E-Harbour beschikt over AanUit.net Smart Charging oplaadfaciliteiten met 16A, 32A en 63A krachtstroomaansluitingen om de rondvaartboten snel en volledig op te kunnen laden.
E-Harbour ligt in het Amstelkwartier en biedt 65 hoogwaardige ligplaatsen voor elektrisch aangedreven passagiersvaartuigen. Deze ligplaatsen zijn bij uitstek geschikt voor rederijen met elektrisch aangedreven sloepen, salonboten en rondvaartboten tot een maximale lengte van 20 meter. E-Harbour beschikt daarnaast over diverse voorzieningen, waaronder Smart Charging elektra-infrastructuur om deze passagiersvaartuigen snel en volledig op te kunnen laden.

AanUit.net
AanUit.net verzorgt met de AanUit.net app voor de toegangscontrole en het schakelen en afrekenen van de stroom- en watervoorzieningen. AanUit.net is de complete oplossing voor elektrisch varen.

Ook oplaadvoorzieningen aanbieden? Stuur mail naar info@aanuit.net of bel 085-2012781.

E-Harbour
Passwort vergessen?

Dein Passwort muss mindestens 8 Zeichen lang sein.

Bitte gib die E-Mail-Adresse ein, mit der du dich registriert hast und wähle ein neues Passwort, das mindestens 8 Zeichen lang ist.