AanUit.net in Purmerend

Veertig nieuwe ligplaatsen in Purmerend zijn in gebruik genomen. De Gemeente Purmerend, in samenwerking met de Watersportvereniging Purmerend, heeft steigers gerealiseerd aan het Noordhollandsch Kanaal.

Ten zuiden van sluis Purmerend zijn twintig ligplaatsen gecreëerd voor schepen van 8 en 10 meter lengte en ten noorden twintig ligplaatsen voor schepen van circa 12 meter lengte, in totaal 40 ligplaatsen. Deze steigers zijn voor de helft bedoeld voor leden van de vereniging en de andere helft voor passanten. De nieuwe steigers zijn voorzien van elektra en water. Gasten kunnen betalen met AanUit.net.

Purmerend heeft met de ligging aan het Noordhollandsch Kanaal bezoekende watersporters veel te bieden. Alle ligplaatsen zijn gesitueerd rondom het gezellige centrum, de vele terrassen op de Koemarkt en het overdekte Eggert winkelcentrum. Bovendien liggen zowel de gloednieuwe boothelling als de nieuwe ligplaatsen aan de nieuwe sloepenroute.

Lees meer

Passwort vergessen?

Dein Passwort muss mindestens 8 Zeichen lang sein.

Bitte gib die E-Mail-Adresse ein, mit der du dich registriert hast und wähle ein neues Passwort, das mindestens 8 Zeichen lang ist.